Hva skjer nå..?

Er visst over et halvt år siden jeg skrev her sist og iløpet av disse månedene så har jeg bare logget inn her en eller to ganger. Hele Silly Wonderland har gått i glemmeboken til tross for at det har kommet kommentarer med diverse ønsker og slikt om hva jeg skal skrive om.. tenkte jeg kanskje skulle bruke julen til å se om jeg gidder å komme igang igjen, så vi får se hva som skjer.

Men det blir nok ikke nesten kun Disneyting som før, har kommet frem til at jeg faktisk har andre interesser også.

4 kommentarer

Catzy Munster

15.12.2011 kl.14:20

yay! og hurra for variasjon! :D

Disneystudent

12.07.2012 kl.20:21

Hei!

Jeg må bare si, for en helt fantastisk blogg. Jeg er en mann som studerer disney, og for et fantastisk engasjement! Jeg har alle disneyklassikerne selv! Jeg har begynt å legge inn de "norske stemmene" som jeg så manglet på Wikipedia. Kunne du ikke tenkt deg å redigere litt om handlingen på klassikerne og hvis du vil legge til noen flere ting? Det hadde vært så bra å samle informasjonen på wikipedia, siden mange refererer seg til den siden, og jeg har opplevd så mange ganger å ikke finne informasjonen jeg ønsker. Men jeg tror du er en god ressurs til at mennesker som ønsker det kan finne det!

Jeg synes i hvert fall du har en bra blogg!! Godt gjort!

Silly Wonderland

12.07.2012 kl.22:57

Disneystudent: Wow, jeg må bare si takk for komplimentet, etter så lang tid med inaktivitet så forventet jeg ikke en slik kommentar.
Mente du at jeg skulle redigere handlingene på Wikipedia eller her på bloggen?

Susanne - hobby fotograf

17.10.2012 kl.10:27

så søt blogg du har! :D

Skriv en ny kommentar

hits