Dagens låt: The Show Must Go On - QUEEN

The Show Must Go On kommer fra albumet Innuendo som ble gitt ut i 1991 og ble skrevet av Brian May. Sangen handler om Freddie Mercury som fortsatte å synge selv om livet hans gikk mot slutten.
Sangen ble spilt live første gang den 20. april i 1992 under The Freddie Mercury Tribute Concert men da med Elton John på vokal.
Demoversjoner av sangen inneholder stemmen til Brian May som da slet fordi noen deler av sangen måtte synges ganske høyt og han tvilte på at Freddie ville klare å synge sangen på grunn av sykdommen sin, men når dagen kom og Freddie skulle synge hev han i seg en shot med vodka og sa "I'll do it, darling!" og sang sangen perfekt på første opptak. Brian regner fortsatt Freddies vokalprestasjoner på denne sangen som en av hans beste.
Musikkvideoen til The Show Must Go On inneholder bare gamle klipp av bandet da Freddie bare var seks uker unna døden når singelen ble gitt ut. Videoen ble regissert av det østerriske teamet DoRo som bestod av Rudi Dolezal og Hannes Rossacher.

5 kommentarer

catzy

03.jan.2011 kl.20:11

aww, bra mening bak sangen ihvertfall..

Silly Wonderland

03.jan.2011 kl.20:19

catzy: Jepp.

Skrekk

03.jan.2011 kl.20:28

SV: aha, der sa du noe :) kan faktisk si meg enig i den. Men jeg synes at virkemidlene de brukte var veldig effektive i å skape noe skumlere og dypere enn utgangspunktet.. Er veldig takknemlig for innspill slik at det går an å diskutere syn på filmen :)

hanna

07.jan.2011 kl.13:33

queen var mitt favoritband förut :) de är sjukt grymma!

Silly Wonderland

07.jan.2011 kl.14:41

hanna: Et utrolig bra band, ja..!

Skriv en ny kommentar

Silly Wonderland

Silly Wonderland

23, Vestby

En blogg som egentlig dreier seg om ting som har med Disney å gjøre, men også om andre ting som interesserer meg + Dagens låt (de dagene jeg husker det).

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits