Dagens låt: Material Girl (MADONNA)

Med tanke på all shoppingen jeg har gjort i det siste så passer denne sangen ganske bra føler jeg... og dette er en av de få Madonna-sangene jeg liker, så da er det jo greit.

Material Girl kommer fra albumet Like a Virgin som dukket opp i 1984 og ble skrevet av Peter Brown og Roberta Rans og produsert av Nile Rodgers. Sangen skal ifølge Madonna selv beskrive situasjonen hun var i på det tidspunktet ganske bra.
I musikkvideoen mimer hun Marilyn Monroes fremføring av sangen Diamonds Are a Girl's Best Friend fra filmen Gentlemen Prefer Blondes fra 1953. Musikkvideoen ble filmet den 10.-11. januar 1985 og ble regissert av Mary Lambert. Det var på dette settet Madonna møtte sin første ektemann Sean Penn.
Madonna skal ofte selv ha sagt at hun angrer på at hun spilte inn Material Girl da det ble hennes kallenavn i media og hun mener selv at hun absolutt ikke er materialistisk.

4 kommentarer

fin blogg

Elisabeth

07.nov.2010 kl.22:42

Den er sinnsykt gammel, men fortatt fengende synes nå jeg :)

www.TheEhl.blogg.no Kom innom en tur :)

Silly Wonderland

07.nov.2010 kl.23:24

Elisabeth: "Sinnsykt gammel"? Herrejeremy, sangen er bare tre år eldre enn meg.

Og hvorfor skulle man ikke like sanger man ser på som "sinnsykt gamle"? Jeez.

Silly Wonderland

07.nov.2010 kl.23:24

Sofie Madeleine: Takk skarru ha :)

Skriv en ny kommentar

Silly Wonderland

Silly Wonderland

22, Vestby

En blogg som egentlig dreier seg om ting som har med Disney å gjøre, men også om andre ting som interesserer meg + Dagens låt (de dagene jeg husker det).

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits