Dagens låt: Every Sperm is Sacred (MONTY PYTHON)

Every Sperm is Sacred er et musikalnummer fra Monty Python-filmen Monty Python's The Meaning of Life fra 1983 og teksten ble skrevet av Michael Palin og Terry Jones mens Andre Jaquemin og Dave Howman skrev musikken. Sangen ble nominert til en BAFTA i kategorien Best Original Song in a Film i 1983.
Sangen handler om katolikkenes syn på reproduksjon som forbyr onanering og prevensjon.
Every Sperm is Sacred er en parodi av sangen Consider Yourself fra musikalen Oliver! av Lionel Bart, men Terry Jones har senere benektet at sangen ble skrevet for å gjøre narr av musikalsjangeren.
Ifølge et intervju med Michael Palin så måtte han si "at the end of my sock" mens de spilte inn scenen for og så dubbe inn ordet "cock" senere, på grunn av alle de mindreårige barna som er med i scenen. I ettertid har flere av skuespillerne som spilte barna sagt at de ikke ante hva de sang om.

Scenen begynner med at en far (spilt av Michael Palin) og hans kone (Terry Jones) blir nødt til å selge sine 63 barn til medisinske eksperimenter fordi de ikke har råd til å ta hånd om en så stor familie, og når faren blir spurt om hvorfor han ikke bare kan bruke prevensjon så bryter han ut i sang:

2 kommentarer

Amanda

22.okt.2010 kl.18:46

Digger denne her!!! Hilarious!!!

allmydreams.blogg.no

24.okt.2010 kl.00:30

Haha, så morsom!

Kan du stikke innom bloggen min og si hva du synes om den? Jeg har startet en ny greie der og er spent på hva andre synes.. Hvis du kan gi meg en tilbakemelding så er du snill :)

Skriv en ny kommentar

Silly Wonderland

Silly Wonderland

22, Vestby

En blogg som egentlig dreier seg om ting som har med Disney å gjøre, men også om andre ting som interesserer meg + Dagens låt (de dagene jeg husker det).

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits