Dagens låt: Love of My Life (QUEEN)

Love of My Life er en ballade fra albumet A Night at the Opera som kom ut i 1975.
Freddie Mercury skrev sangen først på piano og gitar mens Brian May gjorde om gitaren senere slik at den ville passe til live-opptredener.
Love of My Life ble en konsertfavoritt noe som fikk Freddie til å stoppe å synge under sangen slik at publikum tok over (noe dere får se i videoen under).
Etter Freddies død har Brian May pleid å dedikere sangen til ham under konserter, med unntak av konserten i Sheffield som senere ble gitt ut på DVD (Return of the Champions) hvor Brian annonserer at Freddies mor er til stede og dedikerer den til henne. Under Queen + Paul Rodgers-turnèen ville Brian synge noen linjer før han lot publikum overta, akkurat som Freddie.
Setningen "I still love you" ble senere gjentatt i sangen These Are the Days of Our Lives som ble Freddies farvel til fansen.

***
PS: Hvorfor må alle skrive titlene på blogginnleggene sine med blokkbokstaver? Er fryktelig irriterende, føles ut som at alle skriker til meg.

2 kommentarer

Kezia Elise - The Ninja!

06.okt.2010 kl.14:49

Thumbs up for Queen! Jeg tror Queen er et av mine favoritt band, det er i hvert fall høyt oppe på topp 10-lista. Pappa har alltid spilt Queen høyt i stua og i bilen, og på den måten har jeg også blitt en fan..

Ooh, jeg liker bloggen din. Liker "dagens sang", mye av den musikken jeg liker som er dagens sang. Yey! Keep up the good work! :-)

Silly Wonderland

09.okt.2010 kl.11:08

Kezia Elise: Queen er genial musikk, har hørt på dem selv siden jeg var ca. fem år. Hurra for foreldre med bra musikksmak.. ;)

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Silly Wonderland

Silly Wonderland

22, Vestby

En blogg som egentlig dreier seg om ting som har med Disney å gjøre, men også om andre ting som interesserer meg + Dagens låt (de dagene jeg husker det).

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits