Dagens låt: Ashes to the Stars (TAROT)

Ashes to the Stars kommer fra Tarots syvende album Crows Fly Back som kom ut i oktober 2006 og som er det første albumet hvor Tommi Salmela blir inkludert som et fullverdig Tarot-medlem.
(dette er nok en sang som inspirerte en av mine tatoveringer..)

18 kommentarer

zenazuza

29.jul.2010 kl.13:20

Fin sang, for en stemme han vokalisten hadde!

Hvilken tattovering inspirerte denne til?

Silly Wonderland

29.jul.2010 kl.13:23

zenazuza: Han er utrolig dyktig. Han er også bassist/vokalist i Nightwish, så man kan sjekke han ut der også.

Jeg vil ikke si så mye om tatoveringene mine fordi jeg vil være så anonym som mulig, men det er en linje fra sangen som står skrevet i sand og er på en måte connected (kommer ikke på norske ordet) med en annen tatovering.

zenazuza

29.jul.2010 kl.13:37

aah, ja, de kjenner jeg godt til :) ikke rart stemmen hørtes kjent ut da!

wow...hørtes hvertfall temmelig stilig ut da. men for en glimrende ide å binde sammen (norske ordene!) tattoveringer med sangvers.

Silly Wonderland

29.jul.2010 kl.13:40

zenazuza: Han er litt både her og der, hehe.

Det er ganske diskrè skrevet, men jeg liker det.

zenazuza

29.jul.2010 kl.14:26

Det er jo det viktigste, de er jo på din kropp og så lenge du vet hva det betyr så spiller det ingen rolle :) man skal jo ha tattoveringer for sin egen del..

Silly Wonderland

29.jul.2010 kl.14:30

zenazuza: Absolutt... Egentlig så betyr ikke tatoveringene mine en damn shit (noe som sjokkerer mange, av en eller annen grunn), de bare representerer ting jeg liker.

zenazuza

29.jul.2010 kl.14:53

huff...er det fenomenet som dukket opp etter Miami Ink, alle skal liksom ha en god grunn til hvorfor de har tattovert seg.

Har et sånt japansk tema gående over deler av kroppen og folk tror automatisk at jeg er spesialist på alt som har med Japan å gjøre, men jeg har seriøst ikke peiling på no. Syns bare de er fine :)

erikeliasson

29.jul.2010 kl.23:00

Hej :D

Hur är det?

sv:erikeliasson

Silly Wonderland

30.jul.2010 kl.12:17

zenazuza: Ja, tatovøren min sier at etter Miami Ink så har hun måttet gjøre maaange koifisker og slikt. Og ALLE skal forklare og fortelle henne hvorfor de vil ha akkurat den og den tatoveringen... "den stjernen er for meg, den er for mamma, den er for søsteren min.." osv.

Ikke sant, det burde jo være grunn nok til å ta en tatovering, så lenge du er 100% sikker på at du vil ha den selv.. Har vært borti mange som velger motiv på impuls samme dag de har time bare for å bli kulere i vennegjengen..

Silly Wonderland

30.jul.2010 kl.12:18

erikeliasson: Hei, går bra her.

zenazuza

30.jul.2010 kl.13:20

Huff, har en sånn pote på nakken som var ren impuls, blir godt å få gjort om den en gang i fremtiden, er heldigvis ikke så stor...

Men er nok litt for mange som tattoverer seg på impuls, spesielt nå om sommeren. Venninnen min tattoverer og hun har hatt sykt mye kunder nå, og hun prøver intenst å fortelle de at de må være forsiktige med å ha den i sola, men de hører sjelden etter. Tattoverte beinet for første gang for 1 1/2 år siden og har vel ikke tørt å ha det i sola ennå...hehe.. men siden de er så store så er det jo dødskjipt om fargen skal falme fort..

Nyeste trenden blandt berter nå er visst tattoveringer på hender og fingre etter at visse popstjerner gjorde det. Men de slites ganske fort vekk, men det skjønner de ikke da og krever pengene tilbake selv om de har blitt nøye forklart at kan skje.

Silly Wonderland

31.jul.2010 kl.03:21

zenazuza: Poter er jo egentlig litt stilig. Kunne godt tenkt meg kattepoter selv, de er jo så nusselige.. ^^ Jeg må innrømme at jeg har kommet med "impulsforslag" til tatovøren min etterhvert som vi holder på, men so far so good.

Ikke sant, er kjipt å måtte tatovere folk når de ikke engang gidder å ta vare på den.

Ikke bare slites fingertatoveringer fort bort, men de er synlige hele tiden også, så det er hvertfall ikke noe man gjør fordi det er "in".. Det er synd å måtte si det, men noen folk er rett og slett dumme sauer. Morsomste er de som tar de såkalte "femårstatoveringene" og forventer at alt er borte innen fem år.

zenazuza

31.jul.2010 kl.10:06

Også blir de gjerne ganske blurry og lenge før de forsvinner. Så da har du en blurry, stygg tattoveringen på henda synlig for alt og alle.

"Femårstattovering" har jeg ikke hørt om. Skal de liksom bruke et type blekk som forsvinner over tid da eller? Hehe...sånt skal man vel aldri stole heeeeelt på.

Silly Wonderland

31.jul.2010 kl.13:10

zenazuza: Ja, det ser jo ut som at man har hudkreft.. :P

Ja, men de blir bare sånn som du beskrev over, blurry og stygge. Husker jeg hadde en lærer som ikke likte tatoveringene mine og hun var helt "datteren min har en sånn som blir borte!" og da koste jeg meg litt når jeg kunne si at "nei, den blir ikke det!"

zenazuza

31.jul.2010 kl.14:10

hehe... skikkelig in your face! Hadde heller kjøpte fake-tattis og klint de på med vann da og hatt de i to dager.

Men de som tar femårsgreiene og egentlig ikke vil ha en ordentlig tattoo ender vel opp med det uansett for å dekke det stygge merket ;) tattoos win again. :p

Silly Wonderland

31.jul.2010 kl.14:12

zenazuza: Ikke sant, jeg pleier å si det til folk som vil ha disse såkalte "femårstatoveringene", men det er som å snakke til en vegg. Jaja, de innser vel hvor tåpelig det er når det har gått fem år..:P

zenazuza

31.jul.2010 kl.23:48

Ja, det er jo utrolig dumt å høre på en som allerede har tattoveringer og antakelig har litt peiling slikt. En som bare har hørt om det vet jo det mye, mye bedre ;)

Silly Wonderland

01.aug.2010 kl.01:48

zenazuza: Ja, en som snart har begge armene dekket har jo null peiling på tatoveringer, det vet jo alle. De som har lest info på Wikipedia vet selvølgelig alt som er å vite.

Skriv en ny kommentar

Silly Wonderland

Silly Wonderland

22, Vestby

En blogg som egentlig dreier seg om ting som har med Disney å gjøre, men også om andre ting som interesserer meg + Dagens låt (de dagene jeg husker det).

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits