Dagens låt: I Want It All (QUEEN)

I Want It All kommer fra Queens album The Miracle som kom ut i 1989. Sangen ble skrevet av gitaristen Brian May og produsert av David Richards. Sangen nådde 3. plass i Storbritannia og 50. plass på Billboard-lista i USA og førsteplass rundt omkring i Europa.
Sangen ble fremført live for første gang den 20. april i 1992 under minnekonserten til Freddie Mercury, og ble da fremført av de tre gjenlevende medlemmene i Queen med Roger Daltrey fra The Who på vokal og Tony Iommi fra Black Sabbath bidro på gitar.
Sangen er ganske heavy til å være en Queen-sang og mange mener den kan virke ganske rebelsk. Brian May mener derimot at sangen handler om å ha ambisjoner og om det å sloss for sine mål og på grunn av dette har sangen blitt brukt i diverse protester.
Musikkvideoen viser bandet som fremfører sangen i et studio med et lys som prøver å skjule Freddie Mercurys kamp mot AIDS. Den ble regissert av David Mallet.

4 kommentarer

<3Sol Corneelia

08.jul.2010 kl.20:29

Fin blogg du har :D

Silly Wonderland

08.jul.2010 kl.20:59

Sol Corneelia: Tusen takk.

eChange

09.jul.2010 kl.14:44

Må bare si at headeren din var cute! Den lille havfruen for alltid <3

09.jul.2010 kl.15:13

hej!

ville bara kika in för o önska dig en trevlig helg!

btw; ska vi lägga till varandra på bloglovin? =)

kram

Skriv en ny kommentar

Silly Wonderland

Silly Wonderland

22, Vestby

En blogg som egentlig dreier seg om ting som har med Disney å gjøre, men også om andre ting som interesserer meg + Dagens låt (de dagene jeg husker det).

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits